Wat anderen zeggen over de Bruiloft DJ

“Kippenvel en tranen in mijn ogen..”

Bruiloft : Jeroen en Brendie / SunSeabar Wijk aan Zee

Hoi Gilbert,

We willen je nogmaals bedanken voor een fantastische avond!! We hebben genoten, van het begin tot het eind!! En super hoe je met mijn zoon Teun bezig was, je hebt een jongetje de avond van zijn leven bezorgd!! En zijn papa ook..Kippenvel en tranen in mijn ogen..

Dank, dank, dank.. En nu sparen maar..

Bruiloft Sunseabar Jeroen en brendie

“fantastische avond met goede muziek”

Bruiloft : Emma en JP / Landgoed Groenendaal

Hi Gilbert

Bedankt voor de fantastische avond met goede muziek! Iedereen heeft erg genoten. Heel erg bedankt.

“huwelijksfeest was een groot succes”

Bruiloft : Maiko en Andriana

Hi Gilbert, Ons huwelijksfeest was een groot succes! Wij hebben erg genoten en onze gasten ook. De muziek was helemaal top. Veel dank dan ook aan DJ Jim voor zijn goede muziekkeuze en zijn flexibiliteit voor draaien van de verschillende muziekstijlen. Hierbij nog wat foto’s van de avond. Misschien wil je die ook aan hem doorsturen.

P.S. de flashmob was ook helemaal geslaagd en, ondanks dat jij je bijna had versproken, een hele grote verassing 🙂

DJ Jim Bruiloft Sunseabar

“geweldige bruiloft!”

Bruiloft : Monika & Maarten

Goedemorgen Gilbert en Bas,

Wij wilde jullie nog even bedanken voor het mede mogelijk maken van onze geweldige bruiloft!

Top DJ, Top Saxofonist en een Schitterende Celebration Events Setting, het was een knalfeest!

Wij hebben genoten

Bruiloft Koster Beverwijk DJ Bas

“DJ voelde het feestje goed aan”

Bruiloft : Rein en Esther

Beste Gilbert, Dank je wel voor je email. De feestavond was uitstekend geregeld! De DJ voelde het feestje goed aan en nogmaals dank voor de samenwerking met de videograven m.b.t het geluid. We zullen jullie zeker aanraden!

Builoft Hooge Vuursche Rein en Esther DJ Phillipe

“van het begin tot het eind feest”

Bruiloft : Wesley en Maaike

Wij willen je bij deze laten weten dat we echt een top feest gehad hebben afgelopen vrijdag in Westerhout. De DJ heeft het echt goed gedaan, want het was van het begin tot het eind feest. Er was een leuke klik met onze saxofonist, dus dat ging ook helemaal top! We hebben alleen maar zeer enthousiaste reacties ontvangen.

Bruiloft Restaurant Westerhout DJ Bas

“hij heeft echt super goed gedraaid”

Bruiloft : Robert en Bianca

Hoi Gilbert, Ik wil DJ Phillip via deze weg nog bedanken, hij heeft ons een Super avond gegeven alles was Top. De openingsdans was ook heel leuk die we van jullie hebben gekregen. ik hoop dat Phillip het ook naar ze zin heeft gehad hij heeft echt super goed gedraaid. We hebben echt zoveel complimenten gekregen van onze gasten. Het volgende feest die we ooit weer gaan geven denken we zeker aan jullie. Echt bedankt.

“superavond die wij hebben gehad”

Bruiloft : Karin en Michel

Beste Gilbert, Omdat we vrij snel na ons huwelijk op reis zijn gegaan hebben we nog niet de kans gehad je te bedanken voor de superavond die wij hebben gehad op Waterland. Jij als DJ hebt ervoor gezorgd dat wij en onze gasten een hele leuke avond hebben gehad, onze hartelijke dank hiervoor.Het was te gek.

“het was echt een mooi feest!”

Bruiloft : Jeanette en Robin

Inmiddels zijn wij een week getrouwd en kunnen wij terug kijken op een ontzettend mooie dag! Nog steeds wordt er over deze dag nagepraat. Wij hebben genoten van de muziek, alles wat wij wenste werd er gedraaid. Zelfs het happy hardcore nummer was echt TOP! Alsof je het wist ;-) . Iedereen vond het geweldig en de voetjes gingen ook lekker los op de dansvloer, eigenlijk zoals het hoort op een goed feestje. Het is misschien wat raar om te zeggen van je eigen feest, maar het was echt een mooi feest! Mede dankzij jouw muziek, mooie belichting en goede draaikunsten.

Groeten, Jeanette en Robin

“precies de muziek die wij wilden horen”

Bruiloft : Diewertje en Tim

Hierbij willen we jullie, jij en Martijn bedanken. Mede dankzij jullie is onze bruiloft een onvergetelijke dag geworden! De hele dag is precies zo verlopen als wij gehoopt hadden. Met ook precies de muziek die wij wilden horen. Wij hadden gekozen om niet voor disco etc te kiezen. Maar met Top 40, daarna lekkere house en te eindigen met een paar knallers. En dat werkte door Martijn perfect! Jong en oud stond op de dansvloer!

Ps, de eigenaresse van strandtent heeft ook direct jullie site gevraagd, want die waren erg enthousiast! Nogmaals bedankt voor de prachtige dag!

“je voelde onze wensen en die van de gasten goed aan”

Bruiloft : Emiel en Roxanne

Beste Gilbert,

De tijd vliegt en inmiddels zijn Emiel en ik alweer ruim een maand getrouwd. We hebben genoten van de dag: natuurlijk van elkaar, maar ook van onze gasten, de ceremonie, de receptie, het diner en uiteraard van het feest! Het werd een feest zoals we vooraf hoopten: iedereen op de dansvloer! We hebben zelfs de taxi later laten komen, zodat we nog drie extra nummertjes mee konden dansen… Je voelde onze wensen en die van de gasten goed aan, de sfeer zat er goed in: kortom, we hebben genoten! Bedankt!

Bruiloft-Oude-Slot-DJ-Gilbert

“dankzij jullie is het helemaal goed gekomen met het feest”

Bruiloft : Frank en Irma

Beste Gilbert,Graag bedanken wij jullie nog voor een super avond !. We vinden het echt fantastisch dat we jullie nog op het laatst konden inschakelen, nadat onze band had afgezegd. Dankzij jullie is het helemaal goed gekomen met het feest en hebben we een geweldige avond gehad. Al onze vrienden hebben het enorm naar hun zin gehad en lekker gedanst. Wij hebben zoveel positieve reacties gehad over die dag, echt leuk!! Ook hebben wij veel gedanst, zoals op de foto’s te zien is en vonden het dan ook erg jammer toen het feest was afgelopen.

Bruiloft Groenedaal Heestede DJ Marc

“Iedereen heeft genoten (zelfs oma van 86)”

Bruiloft : Leanda en Joeri

Hi Gilbert, We hebben een fantastische dag gehad, precies zoals we het wenste…. misschien nog wel mooier! Jullie hebben daar een belangrijk onderdeel in gehad met de verzorging van de feestavond; TOP! Iedereen heeft genoten (zelfs oma van 86).

Trouwen Langoed Beeckestijn dj bas

“je hebt de muziek perfect aangepast aan de sfeer, helemaal top”

Bruiloft : Silvia en Benno

Beste Gilbert, Bedankt voor het verzorgen van de muziek! We hebben mede dankzij jullie een topdag gehad! Je hebt de muziek perfect aangepast aan de sfeer, helemaal top. We gaan waarschijnlijk niet nog eens trouwen, maar we kunnen jullie zeker aanbevelen.

Bruiloft kompas loosdrecht DJ Gilbert

” ‘t was zooo aantrekkelijk om te dansen”

Bruiloft : Chris en Tanja

Beste Gilbert, In verband met vertrek op Huwelijksreis the day after, nog niet in de gelegenheid geweest je even een mail te sturen om je te bedanken! Dank voor een fantastische avond met een spetterende varieteit aan muziek! (en tevens het horen van onze top 20!!!) Dat de hele avond de dansvloer gevuld zou zijn hadden we nooit verwacht, maar ‘t was zooo aantrekkelijk om te dansen – vraag – aanbod was perfect!!! Heel veel dank voor een geweldig DJ ‘show’ met perfect licht, zo een fantastische sfeer de hele avond! Grote complimenten! Wellicht tot ziens op een volgend feest!

Bruiloft Lindenhof Rijswijk DJ Gilbert

“Je voelde de sfeer fantastisch aan en het werd een knalfeest”

Bruiloft Pieter en Marlous / Landgoed Waterland Velsen Zuid

Beste Gilbert,

Op 27 april hebben wij op Landgoed Waterland de mooiste avond van ons leven beleefd, mede dankzij jouw bijdrage! De avond begon met een daverend optreden van de braziliaanse drumband, ondersteund door jou. Daarna barstte het feest gelijk los en is de dansvloer de hele avond volop benut. Je voelde de sfeer fantastisch aan en het werd een knalfeest. Zelfs onze opa en oma van 90 jaar hebben tot in de late uurtjes op de dansvloer gestaan. Hartelijk dank voor jouw super optreden en we zullen je zeker aan iedereen aanraden!

Landgoed Waterland Bruiloft Marlous Pieter DJ Gilbert

“super gedraaid en de saxofonist was echt fantastisch”

Bruiloft : Bas en Marijke / Landgoed Waterland Velsen Zuid

Beste Gilbert, Aangezien we afgelopen zaterdag jou, de saxofonist en Martijn na afloop niet meer gesproken hebben bij deze onze hartelijke dank voor de top avond. Martijn heeft super gedraaid en de saxofonist was echt fantastisch! We hebben heel veel positieve feedback op beidenvan onze gasten gekregen. Zou je hen namens ons willen bedanken?

“iedereen vond de muziek geweldig”

Bruiloft : Steven en Dominique

Beste Gilbert,

wij vonden het een top feest en iedereen vond de muziek geweldig, en jou showopstelling prachtig!! Die vrouw van de Zeemeeuw was ook zeer te spreken over je en zei dat ze jou zeker gaat bellen in de toekomst.

“de muziek was super… erg, erg leuke avond”

Bruiloft : Christian en Mascha

Gilbert!!! namens mijzelf en de vrouw ONWIJS bedankt voor een topavond! iedereen had het naar de zin, en de muziek was super… erg, erg leuke avond…vandaag ook alleen maar complimenten gehad over de avond….de hele dag, van a tot z was top. het weer zat mee, de mensen die er moesten zijn waren er, eten was goed, noem maar op. echt niks waar we over kunnen klagen… nogmaals, thanx!! We gaan je zeker aanbevelen als we mensen tegenkomen die nog moeten trouwen. 🙂 ciao!

Bruiloft DJ Gilbert Waterland Velsen

“een geweldige feestavond”

Bruiloft : Edwin en Kitty

Beste Gilbert, Langzaam aan trekken de roze wolken op. We kijken terug op een bijzondere tijd met als hoogtepunt ons huwelijk op locatie en een geweldige feestavond. En daar heb jij een belangrijke rol in gespeeld. We zijn heel blij dat jij daar ook getuige van kon zijn en de sfeer zo goed ondersteunde met de juiste klanken en kleuren. We hebben er veel tijd in gestoken en vonden jouw betrokkenheid bij onze ideeen erg goed al vanaf ons eerste gesprek. Natuurlijk maak je een draaiboek ter ondersteuning, maar het staat met de ervaring en de routine die je meebrengt en dat is prima gelukt. Het was mooi, intiem, en uitbundig op de juiste momenten. En dat heb je met Celebrations fantastisch ondersteunt met de opstelling, de muziek, de shooters en de multimedia show. Dat laatste was ook een knaller.. Niet alleen foto’s van onszelf, maar ook van veel van onze gasten. Jij was er niet alleen maar bij, maar je was eigenlijk ook één van de gasten, alsof je midden in de zaal stond. De oudste gast die je op de dansvloer kreeg was onze oma van 93 en die heeft het ook reuze naar d’r zin gehad. Er wordt nog steeds over gesproken. Dank Gilbert het was goed!

Bruiloft Wildeman Santpoort DJ Gilbert

© BRUILOFT DJ is onderdeel CelebrationEvents voor meer informatie over onze bruiloft DJ's bezoek DJ-BRUILOFT.NL