DJ’s & Saxofonist

Voor elk feest hebben wij een geschikte DJ.

Onze meeste DJ’s zijn allround en draaien “dansbare en herkenbare” muziek. Maar wij hebben ook DJ’s gespecialiseerd in lounge, Dance of Discomuziek. Onze DJ’s verzorgen wekelijks verschillende Bruiloften met onze eigen apparatuur.

Bruiloft DJ Gilbert

Door zijn grote liefde voor muziek, begon Gilbert al op zeer jonge leeftijd met het  verzorgen van feesten. Hij ontwikkelde zich snel en zo draaide hij vanaf zijn 15de jaar alle weekenden op verschillende locaties. Zijn studie is er bij in geschoten. Maar voor Gilbert is er nog steeds niets mooiers dan de mensen te vermaken met zijn muziekkeuze. Met Ben Liebrand als grote inspirator heeft hij zich gespecialiseerd in het draaien van dansbare en herkenbare muziek. Een mix van muziek uit alle jaren typeert zijn stijl van draaien.

Bruiloft DJ Gilbert

Een DJ & Saxofonist een swingende combinatie!

Een saxofonist in combinatie met een DJ is een trendy en swingende verassing voor jullie gasten. Onze saxofonist speelt gedurende de avond een aantal sets mee met de DJ. De saxofonist speelt mee met alle genres muziek.

DJ met Saxofonist

Allround Bruiloft DJ Andrew

Met zijn enthousiasme achter de draaitafels en zijn eclectische mix van Disco/Soul tot hedendaagse muziek weet hij de voetjes van de vloer te halen. Op 10 jarige leeftijd bezocht hij een tienerfeest in een jongerencentrum, toen hij de deejays zag draaien wist hij het zeker ‘ik wil ook deejay worden’! Na een dj set te hebben aangeschaft en veel te hebben geoefend stond hij een jaar later te draaien in het jongerencentrum waar hij in aanraking kwam met draaien. Op 16 jarige leeftijd deed hij mee met het landelijke talentenjacht Kunstbende. Op de provincie voorrondes werd hij uitgeroepen tot de meest getalenteerde dj!!

Allround Bruiloft DJ Andrew

Allround Bruiloft DJ Jim

Jim is een allround party georiënteerde DJ die in de afgelopen 10 jaar een lekkere eigenwijze draaistijl heeft ontwikkeld. Op bruiloften, bedrijfsfeesten maar ook in discotheken en clubs, zowel in het binnen als buitenland. Met die ervaring kan hij dus elk feest, elke kant op sturen die gewenst is. Van beheerst en stijlvol tot springen en zingen! Mogelijke genres; Top 40, club, feest, 80’s/90’s/00’s of alles in een lekker mix.

Allround DJ Michael

Met ruim 15 jaar ervaring heeft Michael inmiddels een groot aantal feesten op uiteenlopende locaties verzorgd. Hij is als allround DJ/presentator wekelijks te vinden op bedrijfs-/themafeesten en bruiloften. Michael staat garant voor een geweldig feest met bekende, dansbare muziek. Zijn platenkeuze is gevarieerd en wordt altijd zo goed mogelijk aangepast aan het publiek.

Allround Bruiloft DJ Bas

Sinds zijn 16e draait DJ Bas al op feesten en partijen voor jong en oud. Van discotheek tot bruiloft, zijn allround draaistijl van dance classics tot de knallers van nu maakt van elk feest een onvergetelijke avond!

Allround Bruiloft DJ Bas

Allround Bruiloft DJ Bas

Bas draait al heel wat jaren mee. Tijdens zijn middelbare school en studie draaide hij vooral in clubs en cafe’s. De laatste jaren heeft hij zich meer gericht op bruiloften. Dit omdat hij nu zelf ook bijna 30 is en er niks leukers is dan publiek van je eigen leeftijd te vermaken. Hij draait het liefste 90’s en de modernere dansbare muziekstijlen. Dit altijd in combinatie met enkele klappers van vroeger. Een goede builoft dj dient er namelijk voor te zorgen dat alle leeftijden zich vermaken tijdens een topfeest!

Allround Bruiloft DJ Bas

Prijslijst ontvangen van onze Bruiloft DJ’s en shows?

© BRUILOFT DJ is onderdeel CelebrationEvents voor meer informatie over onze bruiloft DJ's bezoek DJ-BRUILOFT.NL