Bruiloft DJ incl. alle benodigde apparatuur!

Wij hebben de benodigde apparatuur zelf in huis. Wij bieden verschillende showopstellingen voor een geslaagd feest.

Basic Bruiloft Show incl. DJ

Bruiloft DJ Basic

Deze drive in show heeft een basis LED verlichting, samen met het moderne LED meubel zorgt dit voor een gezellige sfeer. De geluidsinstallatie wordt aangepast aan de locatie en het aantal gasten. De DJ zal jullie gasten laten dansen op de vooraf doorgenomen muziekstijlen. Succes verzekerd.!!

Bruiloft Show Extra incl. DJ

Extra Bruiloft DJ Show

De Extra Show, heeft een uitgebreide lichtshow met daarin 8 High-Power LED spots, een spiegelbol en 2 Movingheads opgehangen in een trussbrug boven het DJ meubel dat is voorzien van een LED verlichte voorzijde, De 2 moving-heads projecteren felle kleuren en afbeeldingen in de zaal.

White Bruiloft Show incl. DJ

Bruiloft DJ White Show

De basis van deze Drive in Show bestaat uit het strakke DJ meubel die in geheel wit hooglans is uitgevoerd. De verlichting wordt aangepast op de mogelijkheden van de locatie. Uiteraard wordt ook bij deze show de muziek afgestemd op jullie wensen. Dit is de modernste showopstelling.

Bruiloft Show deLuxe incl. DJ

DeLuxe Bruiloft DJ Show

Hier gebruiken wij een combinatie van Trusspilaren met Movingheads, deze worden aangevuld met onze LED AirTubes. Deze opstelling is uitbreidbaar met extra vloerspots, spiegelbollen, laser en Video. Deze show wordt geheel op maat geconfigureerd naar de mogelijkheden van de locatie.

Prijslijst ontvangen van onze Bruiloft DJ’s en shows?